Viña Tarapacá, Reserva Merlot

DKK100,00

Varenummer (SKU): 521109 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

VELSTRUKTURERET, SAFTIG OG BEHAGELIG
Viña Tarapacá Reserva Merlot er dyb rubinrød i glasset med en duft af modne solbær, skovjordbær og vilde hindbær, samt lette noter af sort peber og dild. Vinen er mediumfyldig med en blød smag med god tæt frugt og modne tanniner. Vinen afsluttes af en dejlig blød og lang eftersmag.

En god ledsager til de fleste typer kød men især god til and og kylling, pastaretter, tapas og oste.

Serveringstemperatur: 15-16°C

Fremstilling
Viña Tarapacá, Reserva Merlot, er produceret udelukkende på Merlot druer, høstet i Maipo dalen, der ligger umiddelbart syd for hovedstaden Santiago. Druerne høstes sidst i marts, dels med maskine og på nogle marker i hånden. Gæringen foregår i temperaturkontrollerede rustfri ståltanke ved 28-30°C. 60% af vinen lagres med fransk eg i ti måneder, og resten af vinen lagres i rustfri ståltanke for at bevare den friske og frugtige smag.

Om producenten
Flere gange kåret som Chiles bedste vinhus!

Viña Tarapacá har en optimal beliggenhed lige midt i det chilenske smørhul Maipo Valley. Viña Tarapacá har produceret vin siden 1874, hvor de var et af de første vinhuse i Chile. I slutningen af sidste århundrede drejede man produktionen til at gå fra kvantitet til kvalitet. Som første skridt i den rigtige retning købte man en stor dal med et helt unikt mikroklima, hvor man har alle sine druer under kontrollerede forhold, der giver optimal kvalitet. Viña Tarapacá producerer et stort udvalg af lækre vine til enhver smag.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Viña Tarapacá, Reserva Merlot”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter