Viña Tarapacá, Gran Reserva, Syrah

kr.140,00

Varenummer (SKU): 521307 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

VIÑA TARAPACÁ GRAN RESERVA SYRAH

Syrah er en drue som kun lige har vist sit sande potentiale i Chile. De kølige vinde fra Andesbjergene skaber et optimalt klima for denne drue. Denne rødvin besidder kraft og intensitet med en elegant lang eftersmag.

God til:
Vildt, asiatiske retter, ost – kraftig, kraftige krydrede retter

RUND, FYLDIG OG FLØJLSBLØD
En voldsomt flot vin med stor åben duft af lavendel, sort peber og røde kirsebær. I baggrunden fornemmes egetræsfadet som en elegant medspiller. I munden opleves vinen fyldig med en god rensende tannin, der giver en flot kompleksitet i vinen. Her er noter af blommer, røde kirsebær og lakrids.

En vin med god smagsintensitet, der vil ledsage kraftfulde danske vinterretter godt.

Serveringstemperatur: 17-18°C

Fremstilling
Syrah druen arbejder Viña Tarapacá med i flere forskellige sektioner af deres vinmarker, for at opnå forskellige smagskomponenter til den endelige vin. Denne Syrah Gran Reserva er sammensat af druer fra en mark beliggende helt ude ved kysten, meget tæt på Leyda Valley og så fra Viña Tarapacás egen mark inden i Maipo dalen. Druerne høstes i små modtagelsesbakker, for at forblive intakte indtil de ankommer i vineriet. Disse druer selekteres, så kun de bedste indgår i denne Gran Reserva. Efter endt gæring, lagres vinen i delvist nye amerikanske og franske egetræsfade, i 12 måneder.

Om producenten
Flere gange kåret som Chiles bedste vinhus!

Viña Tarapacá har en optimal beliggenhed lige midt i det chilenske smørhul Maipo Valley. Viña Tarapacá har produceret vin siden 1874, hvor de var et af de første vinhuse i Chile. I slutningen af sidste århundrede drejede man produktionen til at gå fra kvantitet til kvalitet. Som første skridt i den rigtige retning købte man en stor dal med et helt unikt mikroklima, hvor man har alle sine druer under kontrollerede forhold, der giver optimal kvalitet. Viña Tarapacá producerer et stort udvalg af lækre vine til enhver smag.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Viña Tarapacá, Gran Reserva, Syrah”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter