Viña Tarapacá, Gran Reserva, Carmenère

kr.140,00

Varenummer (SKU): 521317 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

VIÑA TARAPACÁ GRAN RESERVA CARMENÈRE

Et brag af en vin fra Viña Tarapacá: top-klasse Carmenère fra Maipo Valley. Carmenère var indtil for få år siden ukendt, men som nu tegner sig som Chiles nationaldrue.

God til:
Lam, fisk – fede, kylling og kalkun, oksekød

EKSPRESSIV, KOMPLEKS OG FRISK
Viña Tarapacá, Gran Reserva, Carmenère fremstår med en dyb rød farve. Stor duft af kirsebær, peber samt et strejf af vanille fra fadlagringen. I smagen fremstår vinen fyldig med god moden tannin. Eftersmagen viser en vin i flot balance.

En fin ledsager til okse- og kalvekød, fjerkræ og modne oste.

Serveringstemperatur: 17-18°C

Fremstilling
Efter ankomst til vineriet udblødes druerne ved 12ºC for at trække så meget smag og farve ud som muligt. Efter gæring overføres 80% af vinen til en kombination af franske og amerikanske egetræsfade, hvor den lagrer i 12 måneder inden aftapning. De resterende 20% lagrer i rustfri ståltanke. Vinen er drikkeklar nu, men har potentiale til at ligge op til 10 år fra høståret under optimale betingelser.

Om producenten
Flere gange kåret som Chiles bedste vinhus!

Viña Tarapacá har en optimal beliggenhed lige midt i det chilenske smørhul Maipo Valley. Viña Tarapacá har produceret vin siden 1874, hvor de var et af de første vinhuse i Chile. I slutningen af sidste århundrede drejede man produktionen til at gå fra kvantitet til kvalitet. Som første skridt i den rigtige retning købte man en stor dal med et helt unikt mikroklima, hvor man har alle sine druer under kontrollerede forhold, der giver optimal kvalitet. Viña Tarapacá producerer et stort udvalg af lækre vine til enhver smag.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Viña Tarapacá, Gran Reserva, Carmenère”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter