Udsalg!

Villaudiere Sancerre Rose

kr.170,00

20 på lager

Varenummer (SKU): 1011009 Kategorier: , , , ,
Loading...

Beskrivelse

DOMAINE DE LA VILLAUDIÈRE SANCERRE ROSÉ

En sjælden gæst på de højgastronomiske borde i Danmark: Sancerre Rosé. En af vinverdenens mest fornemme rosévine. Pinot Noir i fin elegant stil.

God til:
Aperitif, salater

FRISK OG INDBYDENDE
Så smuk en roséfarve, som det fineste stykke laks og en duft af rosenblade og fine små skovjordbær der blander sig. Smagen er tør og fylder munden ud på fineste vis med noter af skovjordbær, hindbær og et let krydret strejf. Denne vin er indbegrebet af intens og elegant rosé.

Den perfekte ledsager til hummer, rejer eller salater på en varm sommerdag.

Serveringstemperatur: 9-10°C

Fremstilling
Denne eneste blå drue der er beplantet i Sancerre distriktet er Pinot Noir og derfor er denne rosévin også fremstillet på denne. Druerne høstes ved den optimale balance mellem sukker og syreniveau. Når druerne er ankommet til vineriet ligger skallerne sammen med mosten i få timer for at afgive farve og intensitet til vinen. Efterfølgende behandles vinen som en hvidvin og gærer på ståltanke inden aftapning på vingården.

Om producenten
Domaine de la Villaudière ligger 5 km fra Sancerre og dækker et areal på 15 ha, hvor jordens sammensætning er meget skiftende og varierer mellem kalksten, ler, grus og flint. Dette er med til at sikre et køligt klima, som er optimalt for Sauvignon Blanc druen. 75% af domainets jord er beplantet med Sauvignon Blanc og på de resterende 25% er der Pinot Noir til rødvins- og roséproduktionen.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Villaudiere Sancerre Rose”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter