Udsalg!

Mimi Brut Rose Grande Reserve

kr.120,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 1321043 Kategorier: , , , ,
Loading...

Beskrivelse

MIMI BRUT ROSÉ GRANDE RÉSERVE

Mimi Brut Rosé oser af elegance. En elegant flaske med et elegant indhold. Den sart rosafarvede vin med sine fine, elegante bobler er yderst indbydende i både duft og smag.

God til:
Aperitif, dessert

SART OG ELEGANT MED VEDVARENDE BOBLER
Mimi Brut Rosé er lys rosa i farven med fine, elegante og vedholdende bobler. Duften er karakteriseret ved lækre hints af hvide blomster, saftig lyskødet frugt og citrusfrugter. Smagen er lige så kompleks som duften med både sødme og syre.

Vinen er en lækker ledsager til mange forskellige desserter eller som aperitif.

Serveringstemperatur: 8-10°C

Fremstilling
Mærket Mimi blev skabt af huset Bréban i 2014 og i 2017 kom Mimi Brut Rosé til verden. Mimi Brut Rosé er lavet udelukkende på Grenache-druer og fremstilles med brug af Charmat-metoden i husets kældre i Brignoles.

Om producenten
Les Vins Bréban er et familieejet og -drevet firma etableret i 1952. Grundlæggeren Raymond Bréban ”opdagede” Provence-vinene og besluttede at vie sit liv til produktion og fremme af kvalitetsvine fra Provence. I 1968 overtog sønnen Jean-Jacques Bréban ledelsen af firmaet, som således i dag drives af 3. generation af familien Bréban. Les Vins Bréban høster druerne til deres vine langs Middelhavets kyst, fra Sainte-Victoire bjergkæden i vest til Haute Provence alperne i øst. Familien Bréban hæger om de stolte traditioner og driver fortsat firmaet efter samme principper som under grundlæggeren, dvs. med stor fokus på kvalitet, autenticitet og respekt for både jorden og vindyrkningen.

Yderligere information

Vægt 2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mimi Brut Rose Grande Reserve”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter