Maison Sinnae Reserve de Roqueplane Cote du Rhone

kr.100,00

Varenummer (SKU): 821109 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

RUND OG FORFØRENDE
Smuk, rubinrød farve. Duften er forførende med sine røde bær som f. eks. jordbær og hindbær og lækre krydderier. I munden opleves vinen virkelig koncentreret blød med stor finesse.

Server til lyst kød, fjerkræ tilberedt med sommergrøntsager, grillet kød eller krydrede, eksotiske retter.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling
Réserve de Roqueplane er lavet på en blanding af Grenache Noir, Carignan, Cinsault, Syrah og Mourvèdre, men det varierer afhængigt af høståret. Vinmarken ligger i det syddøstlige Frankrig på den højre bred af Rhône-floden, hvor jorden mest består af ler og kalksten. Denne cuvée er lavet på druer fra marker beliggende skråninger og sletter med rullesten. 60% gennemgår traditionel vinifikation med en periode på 12 dage på tank og ved kontrolleret temperatur på ca. 26-28?C. De resterende 40% gennemgår termovinifikation kendt som “thermo flash release”.

Om producenten
På Rhônes højre bred ligger Maison Sinnae på et plateau over byerne Laudun og Chusclan. Her begyndte romerne at udbrede deres viden om vinstokke og vin for over 2000 år siden.
Som et ekko fra den dybe kærlighed, som kejser Cæsar følte for sin første hustru Cornelia Sinnae, fortsætter Maison Sinnae, generation efter generation, med at skrive historie med passion og ydmyghed.
Maison Sinnae er et kooperativ af 200 vinbønder med over 2800 hektar vinmarker. Det er en fin historie om mænd og kvinder, som tror på samarbejde. 200 vinproducerende familier og omkring 50 ansatte, der producerer vin i fællesskab.
Vinene er lavet med fokus på bæredygtighed for at give arven videre til de kommende generationer. Maison Sinnae var den første producent i Rhône Valley, som i 2017 fik tildelt prædikatet “eksemplarisk” i relation til CSR.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Maison Sinnae Reserve de Roqueplane Cote du Rhone”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.