Lentz Riesling

kr.110,00

Varenummer (SKU): 1921003 Kategorier: , , ,
Loading...

Beskrivelse

LENTZ RIESLING

Elegant, frisk og harmonisk fremstår denne Alsace Riesling og giver lyst til et glas mere. En alsidig og balanceret vin i flot balance.

TØR, FRUGTIG OG VELBALANCERET
Denne Riesling fra Lentz er svag gylden i glasset med grønne nuancer. Duften er meget elegant med god mineralitet samt noter af citrus og friske blomster. Smagen er flot balanceret med toner af lime, citrus og grapefrugt. En fin elegant eftersmag med god friskhed afslutter på flotteste vis en vin i fuld harmoni.

Denne vin passer fremragende til fiskeretter, skalddyr og til lette tørre oste.

Serveringstemperatur: 10-12°C

Fremstilling
Riesling er en af verdens ædleste druesorter, og fremstiller her i Alsace perfekte vine til enhver stund. Denne vin er fremstillet efter traditionelle metoder. Riesling-druerne er høstet i moden stand og bragt til vineriet, hvor de bliver presset. Gæring og lagring foregår herefter på temperaturstyrede ståltanke for at bevare mest muligt af druens karakter.

Om producenten
Alsace er et af Frankrigs smukkeste vindistrikter. Det strækker sig fra Strassbourg i nord til Mulhouse i syd og afgrænses af Rhinen mod øst og mod vest af den lave bjergkæde Vogeserne, der beskytter området mod den fugtige vestenvind. Alsace er fra nord til syd ca. 130 km langt, dets bredde varierer fra kun få hundrede meter til et par kilometer. Vinmarkerne strækker sig op ad Vogeserne fra 400 til 600 meter over havets overflade.

Beliggende i hjertet af Alsace og ikke langt fra Colmar ligger vingården Bestheim, som ejer Lentz og er en af de ledende producenter i Alsace. Deres vinmarker ligger hovedsageligt på skråninger og har et unikt mikroklima med god soleksponering. Vinmarkerne dyrkes med største respekt for miljøet, og vineriet gør, hvad de kan for at undgå erosion, forhindre at jorden udpines og sikre vinstokkenes styrke, så de giver gode druer, der absorberer terroirets særlige karakteristika og videregiver dem til vinen.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lentz Riesling”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.