Leeuwenkuil Reserve White Chenin Blanc

kr.150,00

Varenummer (SKU): 621331 Kategorier: ,
Loading...

Beskrivelse

FRIGTIG OG FRISK
Delikat hørgul i glasset. Lækker duft af hvide blomster, æbler og et hint af peber. Smagen byder på modne ferskner og saftig ananas med en spændende mineralsk undertone af ler, som varer ved i eftersmagen.

Leeuwenkuil Reserve White er lækker at nyde alene, men den er også perfekt til alt godt fra havet, gedost eller en fyldig, cremet pastaret.

Serveringstemperatur: 8-10°C

Fremstilling
Reserve White er baseret på Chenin Blanc. Leeuwenkuil dyrker adskillige druesorter. De fleste dyrkes i det tørre og barske bushlandskab og giver druer af exceptionel kvalitet. Efter høsten, som er manuel, presses de hele klaser for at bevare den naturlige syre. Halvdelen af vinen gærer i franske egetræsfade på 5000 liter og den anden halvdel gærer i tanke af rustfrit stål. Efter gæring lagrer vinen i ni måneder før den endelige blanding og aftapning foretages.

Om producenten
Leeuwenkuil Family Vineyards har to drivkræfter – kvalitetstid og kvalitetsvin. De sætter en ære i at bevare et stærkt familiebånd, og de deler en stor passion for at lave vin med henblik på at skabe spændende og mindeværdige vine fra et unikt terroir i Swartland. Willie og Emma Dreyer mødte hinanden, da de var 16, og sammen har de opbygget Leeuwenkuil og gjort vingården til det, den er i dag. De startede med 45 ha og har i dag 1250 ha med vinstokke. Leeuwenkuils rødder går helt tilbage til 1693, og navnet er en hyldest til de vilde løver, der strejfede omkring i markerne på jagt efter intetanende kvæg til at stille sulten med. De vilde løver udgjorde en stor trussel mod landmændene, så heldigvis for familien Dreyer egnede deres jord sig perfekt til dyrkning af vindruer.
Willies mantra er, at vi ikke arver jorden fra vores forfædre men nærmere låner den af vores børn.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Leeuwenkuil Reserve White Chenin Blanc”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter