La Fiole du Pape Grande Cuvee CNP

kr.320,00

Varenummer (SKU): 821043 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

BLØD OG FRUGTIG
“La Fiole”, Châteauneuf-du-Pape, Père Anselme har en mørk rød farve med gyldne reflekser. Smagen er rigt sammensat med stor finesse, afsluttet af den fine, modne bouquet. “La Fiole” er aftappet på en flaske kreeret i 1952, en flaske der skal symbolisere vinstokken i Rhône-dalen, for at understrege vinens høje kvalitet. “La Fiole” kommer fra de bedste jorder i Châteauneuf-du-Pape.

Vinen er en fremragende ledsager til vildt, rødt kød, lam, kalv samt til stærk og lagret ost. Endvidere er denne fremragende Châteauneuf-du-Pape, La Fiole, en fantastisk ledsager til hele den danske julemiddag.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling.
I Châteauneuf-du-Pape dyrkes 13 forskellige druesorter. Père Anselme har til denne vin anvendt følgende druesorter: Grenache 80%, Syrah 7%, Mourvèdre 7% og Cinsault 6%. Grenache tilfører vinen alkohol, struktur og blødhed, Syrah giver farve og aroma, Mourvèdre bringer tanniner mens Cinsault sørger for finessen. Ved høsten udsøges kun de allerbedste druer.

Vinificationen er traditionel, og hver druesort behandles separat. Efterfølgende lagres vinene på 40 og 50 hl egetræsfade i en periode fra 1 – 5 år, inden de stikkes sammen og tappes på flaske.

Om producenten
I 1931 slog Laurent Charles Brotte sig ned i det prestigefyldte vinområde Châteauneuf-du-Pape i Rhône-området. Her kastede den unge Charles sig over vindyrkning og anlagde et tapperi i den lille by og således blev kimen til Maison Brotte lagt.

Laurent Charles Brotte viede sit liv til at forsyne vinelskere over hele verden med kvalitetsvine, der afspejler områdets stil og karakteristika. I 1952 fik han ideen til brandet ”La Fiole du Pape”, som for alvor slog Châteauneuf-du-Pape fast i folks bevidsthed, og i dag eksporteres ”La Fiole du Pape” til 90 lande i hele verden. Maison Brotte er i dag et dynamisk vinfirma med over 60 ha og 4 ejendomme: Domaine Barville, Château de Bord, Domaine Grosset og Domaine de l’Aube men også eget tapperi. I 1972 anlagde familien desuden et museum, hvor de besøgende kan kigge nærmere på Rhône dalens historie.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “La Fiole du Pape Grande Cuvee CNP”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter