Gin Mare Lanterne

DKK450,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 3411161 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

GIN MARE
Gin Mare er en unik gin. Den indeholder alle de essentielle smagsnuancer af krydderurter, der vokser i området omkring Middelhavet.
SMAGSNOTER
Enebær, citrus, rosmarin, krydderurter
ALKOHOL OG INDHOLD
42.7 %
LAND
Spanien
PRODUCENT
Gin Mare
SERVERINGSTEMPERATUR
8-15°C
SMAGSFYLDT, LIFLIG OG UNIK
GIN MARE giver en frisk og kraftig aroma. Den domineres af noter af enebær og rosmarin. Smagen af rosmarin og timian understøtter den friske middelhavsagtige oplevelse. Efter lidt tid smager du varmen fra alkoholen sammen med de friske citrusnoter, der giver en dejligt balanceret smag.

Brugen af middelhavsurter gør Gin Mare svær at kombinere med langt de fleste tonicvand, der ofte er domineret af citrusnoter. Der er derfor behov for en anderledes tonic, der ikke overdøver ginnens sarte nuancer, og som formår at løsne op for ginnens kraftige og aromatiske smag. Til formålet har teamet bag Gin Mare selv udviklet den optimale tonicvand til Gin Mare, 1724 Tonic, hvis kinin er plukket i 1724 meters højde i Andesbjergene.

Serveringstemperatur: 8-15°C

Fremstilling
Med fokus på lokale råvarer har Gin Mare ladet sig inspirere af middelhavskøkkenet og kombineret de seks traditionelle gin-ingredienser: enebær, korianderfrø, kardemomme, citronskal, appelsinskal og mandarinskal med de fire lokale middelhavs-ingredienser rosmarin, basilikum, timian og den lokale oliven sort Arbequina.
Inden destillering udblødes citrusskallerne hver for sig i neutral spiritus pa° byg pa° 50% i et a°r, i 40-liters sta°lbeholdere, hvorefter de destilleres. Alle de andre botanicals udblødes i 36 timer og bliver herefter destilleret i grupper af seks, i et specialdesignet destilleringsapparat kaldet Florentine, pa° 250 liter. Efter destilleringen bliver alle destillaterne blandet sammen med neutral spiritus og vand.

Om Producenten
Destilleriet, hvor Gin Mare produceres, ligger i et nedlagt kapel i kystbyen Vilanova i La Geltrú i Spanien. Før i tiden stod kapellet ved stranden og blev brugt af fiskere, der skulle på lange fisketure og derfor bad en bøn inden. Kapellet blev flyttet i det 18. århundrede, så det kom tættere på byen, og det ejes i dag af ejerne til MG Destilerias. Gin Mare udkom i 2010 og har fokus på de lokale råvarer. Navnet Mare bliver ofte brugt om kulturen ved middelhavet. Den direkte oversættelse betyder ”hav”, men pa° catalansk betyder det ”moderlig”.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gin Mare Lanterne”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.