Domaine Perrachon Pouilly-Fuisse

kr.225,00

Varenummer (SKU): 421013 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

FYLDIG, BALANCERET OG ELEGANT
Indbydende hørgul farve i glasset. En liflig duft af citrusfrugter, tropiske frugter, eg og hvide frugter strømmer op af glasset. De samme nuancer går igen i smagen og gør vinen utrolig forførende og elegant.

Server vinen til alt godt fra havet, kalvekød, fjerkræ eller lagret ost. Bør ikke serveres for kold.

Serveringstemperatur: 11-14°C

Fremstilling
Pouilly-Fuissé er lavet udelukkende på Chardonnay-druer, som er høstet manuelt fra vinstokke med en gennemsnitsalder på 45 år. Jorden består af kalksten og ler fra juratiden. De hele klaser sorteres ved ankomst til vineriet og presses i en pneumatisk presse. Efter 24 timers udblødning gærer vinen ved lav temperatur på mellem 15?C og 18?C. 50% af vinen gærer og lagres i rustfrie ståltanke og 50% gæres og lagres i 500L gamle egetræsfade.

Om producenten
Ejendommen La Bottière har været i familien Perrachons besiddelse siden 1877, men de tidligste spor af familien i vinbranchen findes tilbage i 1601.

Familien Perrachon laver vin som deres forgængere, på den traditionelle måde. De ejer i dag flere ejendomme og vinmarker i Bourgogne, og hovedparten af deres virksomhed foregår på Domaine des Mouilles, som de købte i 1989. Denne ejendom ligger i hjertet af Juliénas-regionen og har marker med den bedste beliggenhed og bedste jord. Deres vinmarker ligger i seks forskellige appellationer: Juliénas, Morgon, Moulin-à-Vent, Fleurie, Chenas og Saint-Amour. Familien Perrachon arbejder på at omstrukturere virksomheden, og indenfor den næste årrække vil de være i stand til at stoppe al brug af kemiske produkter.

Klimaet i Bourgogne er kontinentalt med vintre, som kan blive ekstremt kolde med sen frost og somre, hvor temperaturen kan blive ekstremt høj.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Domaine Perrachon Pouilly-Fuisse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter