Udsalg!

Churchill’s Vintage 2003

kr.650,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2121317 Kategorier: ,
Loading...

Beskrivelse

CHURCHILL’S VINTAGE PORT 2003

En velbalanceret vin med intensitet, udsøgt naturlig syre og virkelig lang eftersmag. Exceptionel kvalitet.

God til:
Dessert, ost – mild

FYLDIG, INTENS OG FRUGTIG
Fyldig og mørkerød farve med lilla kant. Duften er lukket men kraftfuld og kompleks med en undertone af modne bær. Smagen har god intensitet, fyldig og en frugtig smag af søde kirsebær og røde bær. God syre og saftige tanniner i afslutningen.

Bør stå oprejst et par timer før dekantering og bør dekanteres mindst to timer før servering. Har lagringspotentiale på mere end 30 år, men kan nydes tidligere. Vintage 2003 vil nå sit højdepunkt fra 2023. Nydes f.eks. til ost eller chokolade.

Serveringstemperatur: 10-12°C

Fremstilling
I 2003 var vinteren normal med regn. Foråret var tørt. Normale temperaturer i løbet af sommeren på nær i slutningen af juli og begyndelsen af august, hvor temperaturen lå på 45ºC om dagen og 30ºC om natten. Temperaturen under høsten var unormalt høj, men alt i alt gav vejret vine med fylde og tanniner, som giver stort lagringspotentiale.

Om producenten
Churchill´s er et familiedrevet firma, som ligger i Vila Nova da Gaia og i Douro-dalen. De blev skabt af passion og mod, et usædvanligt barn af gamle traditioner og ungdommelig vision. Churchill´s tror på, at det er muligt at ære fortiden uden at leve i den.

Johnny Graham grundlagde Churchill´s som 29-årig i 1981 med ønsket om at give den traditionelle portvinsverden en mere personlig, tør stil med et frisk pust.
Churchill´s tror på det simple og naturlige. Deres vine er elegante med en naturlig syre og friskhed og laves udelukkende med klasse A-druer. De laver portvin og vin til børnebørnene, ikke til deres egen generation, og de går dedikeret op i at bevare planeten, så børnebørnene en dag kan gøre det samme. Churchill´s tænker i årtier, ikke kun på den næste høst, deres vine er lavet til at lagres.

Bæredygtighed står højt på Churchill´s dagsorden i alle aspekter af virksomhedens drift. De er med i ”Integrated Production Protocol”, som er en international certificering af bæredygtigt landbrug. I alle processer tænkes der i at have et minimalt spild og i at bruge genbrugsmaterialer.

Alle druerne til Churchill’s portvine høstes manuelt, sorteres to gange og trædes med fødderne i gamle tanke til samme formål på Quinta da Gricha. At træde druerne med fødderne giver en nænsom og grundig presning af druerne og skindet uden at ødelægge kernerne, og derved udtrækkes så meget farve og tanniner som muligt mens den friske naturlige druesmag og -duft bevares bedst muligt.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Churchill’s Vintage 2003”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter