Udsalg!

Churchill’s Vintage 1997

kr.650,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2121315 Kategorier: ,
Loading...

Beskrivelse

CHURCHILL’S VINTAGE PORT 1997

En Vintage Port i klassisk stil med gode tanniner som binder og afbalancerer frugten og sikrer godt lagringspotentiale. En frisk, velbalanceret og elegant Vintage Port med en imponerende duft af urter og fyrretræ.

God til:
Dessert, ost – mild

FORFØRENDE OG ELEGANT
Dyb rød farve, forførende duft med noter af frisk mynte og mentol. Smagen er en kombination af nougat og grønne kapers med en elegant fasthed og syre.

Bør stå oprejst et par timer før dekantering og bør dekanteres mindst to timer før servering. Kan gemmes mere end 30 år og burde nå sit højdepunkt fra 2027 til 2037.

Serveringstemperatur: 10-12°C

Fremstilling
Lavet på druer fra gamle vinstokke, der vokser i Cima Corgo, en underregion i Douro-dalen. Vejrforholdene op til høsten i 1997 var yderst favorable. Foråret var ikke overdrevent varmt og gav dermed vinstokkene en balanceret vækstperiode. Den usædvanligt varme sommertemperatur, som nåede op på 40ºC, startede lige i rette øjeblik i midten af august og varede hele september, kun afbrudt af lidt men velkommen regn i slutningen af august. Den endelige modningsperiode viste sig at være af afgørende betydning for vinenes udsøgte kvalitet, da druerne opnåede perfekt modning.

Om producenten
Churchill´s er et familiedrevet firma, som ligger i Vila Nova da Gaia og i Douro-dalen. De blev skabt af passion og mod, et usædvanligt barn af gamle traditioner og ungdommelig vision. Churchill´s tror på, at det er muligt at ære fortiden uden at leve i den.

Johnny Graham grundlagde Churchill´s som 29-årig i 1981 med ønsket om at give den traditionelle portvinsverden en mere personlig, tør stil med et frisk pust.
Churchill´s tror på det simple og naturlige. Deres vine er elegante med en naturlig syre og friskhed og laves udelukkende med klasse A-druer. De laver portvin og vin til børnebørnene, ikke til deres egen generation, og de går dedikeret op i at bevare planeten, så børnebørnene en dag kan gøre det samme. Churchill´s tænker i årtier, ikke kun på den næste høst, deres vine er lavet til at lagres.

Bæredygtighed står højt på Churchill´s dagsorden i alle aspekter af virksomhedens drift. De er med i ”Integrated Production Protocol”, som er en international certificering af bæredygtigt landbrug. I alle processer tænkes der i at have et minimalt spild og i at bruge genbrugsmaterialer.

Alle druerne til Churchill’s portvine høstes manuelt, sorteres to gange og trædes med fødderne i gamle tanke til samme formål på Quinta da Gricha. At træde druerne med fødderne giver en nænsom og grundig presning af druerne og skindet uden at ødelægge kernerne, og derved udtrækkes så meget farve og tanniner som muligt mens den friske naturlige druesmag og -duft bevares bedst muligt.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Churchill’s Vintage 1997”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter