Ch, d”Aussières

DKK340,00

Varenummer (SKU): 521697 Kategorier: , , ,
Loading...

Beskrivelse

DOMAINES BARONS DE ROTHSCHILD CHÂTEAU D’AUSSIÈRES CORBIERES

Topvinen fra Château d’Aussières. Folkene bag det berømte Château Lafite-Rothschild i Bordeaux spiller her med musklerne i det sydlige Frankrig. Blød varm frugt forenet med finesse fra Bordeaux.

VELBALANCERET OG BEHAGELIG
Chatêau d’Aussieres, Corbieres er helt tæt rød i glasset med en nærmest sort kant. Duften byder på toner af lakrids og peber iblandet en stor mængde modne bær. I munden smyger den sig om tungen som tyk fløjl. Harmonien mellem tæt frugt og modne tanniner er flot og vinen afsluttes af et bombardemanet af smagsindtryk. Stor fyldig vin i flot balance.

Dette er en vin der kræver en stor bøf, eller en kraftig kødret.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling
Chatêau d’Aussieres er ”Cuvée d’Excellence” resultatet af nøje selektering i vinmarken fra de bedste parceller og produceret i små mængder. 40% af vinen er lagret på nye egetræsfade fra Chatêau Lafite i op til 16 måneder for at give yderligere kompleksitet i vinen. Dette er en vin i absolut topklasse fra første årgang og en vin der vil være med til at sætte standarden for Corbieres og Languedoc i fremtiden!

Om producenten
Domaines Barons de Rothschild ejer i dag Château Lafite Rothschild, der ved Médoc-klassifikationen i 1855 blev placeret i 1. Cru. Slottet blev i 1868 købt af Baron James de Rothschild og en ny æra i slottets historie begyndte. Château Lafite Rothschild er stadig i Rothschild-familiens eje. Ejendommen omfatter et areal på 100 ha, der har en årsproduktion på 210 tonneaux.

Sideløbende med Château Lafite driver familien også et stort handelsfirma i Bordeaux, hvor de ejer flere forskellige slotte, og producerer forskellige vine, som alle er typiske for Bordeaux og Lafite. Slottet har gennem tiden udvidet sine besiddelser i både Bordeaux, Sydfrankrig og på andre kontinenter. Man har således opkøbt ejendomme eller indgået kompagniskab med vinhuse i Chile og Argentina. I de udenlandske selskaber arbejder lokale sammen med vinfolkene fra Château Lafite, om at producere vine, der både er typiske for det enkelte område og for Lafite. I Pauillac har Lafite også deres eget bødkeri, hvor de egetræsfade der bruges til deres fadlagrede vine, stammer fra.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ch, d”Aussières”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter