Udsalg!

Castellblanc Cava Rose

kr.80,00

8 på lager

Varenummer (SKU): 1321031 Kategorier: , , , ,
Loading...

Beskrivelse

CASTELLBLANC CAVA ROSADO BRUT

Fra vinstokken til glasset, fra grøn til gylden, er Castellblancs eneste ønske at give nydelse til alle sanser med sin energiske og sprudlende indsats.

God til:
Skaldyr, fisk – mager, fisk – fede, pasta og pizza

SILKEBLØD OG FORFRISKENDE
Vinen fremstår med en sart rød farve i glasset med fine bobler, der elegant stiger op i glasset. Duften af blomster blandes med røde frugter og et hint af nybagt brød, som stammer fra tiden, hvor vinen har ligget med druekvaset. Smagen er tør men alligevel silkeblød og forfriskende og syreindholdet er velafbalanceret.

Castellblanc Rosado Brut er velegnet til skal- og krebsdyr, retter med røget kød, pocheret eller grillet fisk, ris- og pastaretter, men den er også perfekt som aperitif eller til tapas.

Cava udvikler sig ikke med alderen, så det anbefales at drikke Cava’en indenfor 2 år fra købsdatoen.

Serveringstemperatur: 7-8°C

Fremstilling
Castellblanc Rosado Brut er lavet af 70% Trepat og 30% Garnacha. Vinstokkene vokser i kalk- og lerholdig jord, som er typisk for regionen. Det typiske middelhavsklima, som præger regionen, er ideelt til dyrkning af druer pga. de mange solskinstimer, de milde vintre, de ikke alt for varme somre og den moderate mængde regn, der falder hele året.

Et af hovedelementerne i cavaproduktionsprocessen er den individuelle behandling af basevinen. Herudover skal ikke glemmes, at Castellblanc var et af de første firmaer, der brugte deres eget gær og anvendte mikrofiltrering af vinen før den traditionelle lagring på flaske. Cavaen lagrer 12-18 måneder i flasken ved en konstant temperatur, der naturligt ligger mellem 12º og 14ºC i kældrene under vineriet.

Om producenten
Castellblanc er en af de ældste cavaproducerende vinerier i Penedès. Castellblanc blev grundlagt i 1908 som en lille familievirksomhed af Parera-familien, der medbragte stor passion for ønologi og respekt for traditioner. Blandet med medarbejdernes entusiasme og store daglige indsats gav det en virksomhed, som vidste, hvordan de skulle eksperimentere, og hvordan produkterne skulle tilpasses markedets efterspørgsel og kundernes krav.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Castellblanc Cava Rose”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter