Carn Mor Glen Keith 2013

DKK700,00

1 på lager

Varenummer (SKU): CMSL008 Kategorier: , , ,
Loading...

Beskrivelse

Denne single-batch single malt-whisky stammer fra Speyside-regionen i Skotland, og er blevet destilleret på det højt agtede Glen Keith Distillery. Glen Keith, grundlagt i 1960, er kendt for at lave en let og frugtig single malt whisky. Glen Keith 2013 fra Càrn Mòr er modnet i oloroso sherry-tønder og tappet ved 47,5 % alkohol. Denne whisky er tappet i Càrn Mòr’s Strictly Limited-serie og findes kun i 1816 eksemplarer.

DETALJER OM WHISKY:

Whiskytype: Single malt
Destilleret: 2013
Aftappet: 2022
Alder: 8 år
Fadtype: Oloroso Sherry Cask
Alkohol: 47,5 %
Smagsnoter: Hjemmebagt honningkage med sød og koncentreret sukkerrørsmelasse.

Strictly Limited er Càrn Mòr-seriens yngre udgaver. Disse whiskyer er alle tappet ved 47,5 % og består typisk af en mindre fadsammenlægning. I serien er der tidligere blevet tappet whisky fra Ardmore, Glen Ord, Bunnahabhain, Benrinnes, Ben Nevis, Pultney, Caol Ila, Benriach, Mortlach og mange flere.

I serien af Càrn Mòr Single Malt Scotch Whisky finder du unikke single batch / single cask whiskyer fra klassiske single malt-destillerier rundt om i Skotland. Hver udgivelse er strengt begrænset til få hundrede flasker, og når disse er udsolgt, så kommer der ikke mere. Càrn Mòr er opkaldt efter et smukt bjerg i den nordvestlige del af det skotske højland, og som rager 829 meter op over havets overflade.

Yderligere information

Vægt 1.5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Carn Mor Glen Keith 2013”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter