Camus Ile de Re 70 cl

kr.399,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 4811159 Kategorier: , ,
Loading...

Beskrivelse

CAMUS ILE DE RÉ FINE ISLAND COGNAC
En absolute anderledes Cognac fra Ile de Ré øen lige ud for Cognacs kyst. Denne er ung, uden for meget fad og fremtræder med druens og øens klare karakter.
DRUER
Ugni Blanc, Colombard
SMAGSNOTER
Tørrede frugter
ALKOHOL OG INDHOLD
40 % / 70 cl
LAND
Frankrig
OMRÅDE
Cognac
PRODUCENT
Camus
SERVERINGSTEMPERATUR
15-25°C
HOLDBARHED EFTER ÅBNING
Ubegrænset
DYRKNINGSMETODE
Konventionel
LAGRINGSPOTENTIALE
30+ år
FADLAGRING
Ja
TYPE AF FAD
Fransk Eg
LIFLIG OG DELIKAT
Fine Island Cognac er klar i glasset med ravfarvet kant. Duften er frisk med citrusskal og salte maritime noter og en anelse ingefær. Smagen er kraftfuld og intens med salte noter, tørrede gule frugter og en intens eftersmag.

Serveringstemperatur: 15-25°C
Fremstilling
Denne Cognac er fremstillet på druer fra øen ud for Cognac distriktet. Denne ø har et unikt mikroklima der tilfører druerne og Cognacen en anderledes karakter. Fadene lagrer på øen og udsættes for et meget saltholdigt miljø, der tilfører det endelige produkt noter af salt og mineraler. Denne Fine Island Cognac er kun lagret kort itd på fad for at lade druens karakter træde igennem. Cognacen i Ile de Ré serien både fremstilles og lagres på øen.

Om Producenten
Camus-familien har været cognac-producenter siden 1863 – og ekspertisen samt ”hemmeligheden” der indgår i at ”blande” cognac, er gennem fem generationer gået i arv fra far til søn.

Huset Camus er stadig familieejet. I dag står Cyril Camus i spidsen. Man kan nøgternt vurdere hver enkelt cognac-producent på deres ekspertise i at ”blande” cognac, da denne ekspertise kun er noget, de enkelte producenter kan opnå gennem generationer og atter generationers erfaringer, og her står Camus stærkt. Som Jean-Paul Camus siger: ”Alt hvad man behøver er en oldefar, en farfar og en far – der har viet hele sit liv til at producere cognac”.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Camus Ile de Re 70 cl”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter