Udsalg!

Camparo Langhe Rosso

kr.90,00

Varenummer (SKU): 521627 Kategorier: , , ,
Loading...

Beskrivelse

CAMPARO LANGHE ROSSO DOC

En vin der på elegant vis forener og fremhæver de tre druer Dolcetto, Nebbiolo og Barberas delikate duft og smag.

BEHAGELIG OG KARAKTERISTISK
Med sin intense røde farve er Langhe Rosso DOC indbydende smuk i glasset. Duften byder på masser af mørke bær som f.eks. kirsebær og sveske. Smagen er frisk og frugtig med en snert florale og vegetale elementer.

Server Camparo Langhe Rosso DOC til kraftfulde kødretter. Det anbefales at hælde vinen på karaffel en time inden servering.

Serveringstemperatur: 16-18°C

Fremstilling
Langhe Rosso DOC er fremstillet på Dolcetto, Nebbiolo og Barbera, som kommer fra Camparos vinmarker i Diano d’Alba og La Morra, hvor jordbunden på de forskellige marker er en blanding af ler og kalk, kalk og kisel og mergel. Vinstokkene har en gennemsnitsalder på 20-40 år. De tre forskellige druetyper presses og vinificeres hver for sig. Den traditionelle gæring, hvor mosten pumpes over kvaset dagligt, varer i mindst 15 og op til 30 dage afhængig af druetype. Vinen sies fra og Dolcetto hældes på tanke af rustfrit stål, mens Barbera og Nebbiolo modner i 12 måneder på franske egetræsfade. Efter endt lagring blandes vinen inden den lagrer i yderligere 12 måneder på tanke af rustfrit stål. Efter tapning lagrer vinen seks måneder på flaske, inden den frigives til salg.

Om producenten
I hjertet af det skønne, kuperede landskab i Piemonte ligger Azienda Agricola Camparo, der gennem tre generationer er blevet drevet af familien Drocco. Familien er i dag lige så passioneret omkring vindruedyrkning og vinfremstilling, som grundlæggeren var, og de ser stadig hele processen fra drue til vin som en helhed. Camparo har vinmarker beliggende i forskellige områder af Piemonte med flere typer jordbund, der giver de forskellige druer optimale betingelser.
Azienda Agricola Camparo blev grundlagt i 1940’erne og solgte dengang, som det var sædvane, deres vin i bulk. Først senere fik de faciliteterne, så de selv kunne tappe vinen på flasker.
Druerne er altid blevet dyrket efter økologiske principper, også da begrebet ikke fandtes. Camparo fik som en af de første vinproducenter i Langhe sin økologicertificering i 2000.
Den seneste generation har i den grad forstået, hvor vigtigt der er at investere i teknologi, udvikling af forretningen, marketing og kommunikation og at komme ind på det internationale marked. De har således udvidet kundekredsen til ikke kun at omfatte italienske købere men også udenlandske.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Camparo Langhe Rosso”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter