“A” Aussieres Rose

kr.100,00

29 på lager

Varenummer (SKU): 721055 Kategorier: , , ,
Loading...

Beskrivelse

DOMAINES BARONS DE ROTHSCHILD (LAFITE) AUSSIÈRES ROSÉ IGP PAYS D’OC

Velsmagende og vellavet rosé fra Domaines Barons de Rothschilds ejendom i Languedoc.

FRISK, KRYDRET OG MINERALSK
Aussières Rosé har en smuk sart rosa farve med hindbærfarvede reflekser. Duften er udtryksfuld med lækre frugtnoter og bolsjer. I munden er vinen rund, saftig og lækker med en frisk og krydret afslutning.

Den perfekte ledsager til mager fisk og skaldyr.

Serveringstemperatur: 10-12°C

Fremstilling
Aussières Rosé er fremstillet på Grenache Noir, Mourvèdre og Cinsault, som er høstet i sidste halvdel af september. Ved ankomst til vineriet presses druerne og gærer ved en kontrolleret temperatur på 18?C i 15 dage på rustfrie ståltanke. Herefter lagres vinen fire måneder på rustfrie ståltanke for at bevare den friske frugt i den endelige vin.

Om producenten
Domaines Barons de Rothschild ejer i dag Château Lafite Rothschild, der ved Médoc-klassifikationen i 1855 blev placeret i 1. Cru. Slottet blev i 1868 købt af Baron James de Rothschild og en ny æra i slottets historie begyndte. Château Lafite Rothschild er stadig i Rothschild-familiens eje. Ejendommen omfatter et areal på 100 ha, der har en årsproduktion på 210 tonneaux.

Sideløbende med Château Lafite driver familien også et stort handelsfirma i Bordeaux, hvor de ejer flere forskellige slotte, og producerer forskellige vine, som alle er typiske for Bordeaux og Lafite. Slottet har gennem tiden udvidet sine besiddelser i både Bordeaux, Sydfrankrig og på andre kontinenter. Man har således opkøbt ejendomme eller indgået kompagniskab med vinhuse i Chile og Argentina. I de udenlandske selskaber arbejder lokale sammen med vinfolkene fra Château Lafite, om at producere vine, der både er typiske for det enkelte område og for Lafite. I Pauillac har Lafite også deres eget bødkeri, hvor de egetræsfade der bruges til deres fadlagrede vine, stammer fra.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde ““A” Aussieres Rose”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter