Arione, Moscato d”Asti

kr.95,00

Varenummer (SKU): 1511005 Kategorier: , , , , ,
Loading...

Beskrivelse

ARIONE SAN GIORGIO MOSCATO D’ASTI DOCG

Herlig frisk og perlende vin fra det nordlige Italien. Her vælter den charmerende frugt op af glasset og i munden balanceres sødmen af den fine frugtsyre. En perfekt flaske til en dag i varmen.

God til:
Aperitif, dessert

SØD, INTENS OG FRISK
Flot gylden med små fine bobler der danser gennem glasset. Duften er frisk med en bred palet af blomster og citrusfrugter. Smagen er mild med en sødme der balanceres flot af frugtsyren. Vinen fremstår frisk og som en god tørstslukker.

En god ledsager til lette desserter, eller et glas i utide.

Serveringstemperatur: 6-8°C

Fremstilling
Ved den manuelle høst i slutningen af september er druerne fuldmodne, sunde og af høj kvalitet. Druerne anbringes i kasser, som rummer 20 kg, for at bevare klaserne så intakte som muligt. Vinificationen finder sted efter de mest moderne principper ved en lav kontrolleret temperatur, som bevarer Muscat-druens karakterfulde aroma i den endelige vin. Vinen opbevares nedkølet på rustfri ståltanke, inden den tappes på flaske.

Om producenten
Arione: fire generationer af vinproducenter i Piemonte
I begyndelsen af ??1900’erne grundlagde Luigi Arione det firma, der stadig i dag, efter fjerde generation, bærer hans navn.

Det er en historie med lidenskab og erfaring, overlevert fra far til søn i mere end et århundrede, der udvikler sig og vokser i stadig nye projekter for at imødekomme udviklingen i både de indenlandske og internationale markeder.

Med landskaber præget af smukke udsigter indrammes historien og traditionen i Arione familien, som overfører viden og lidenskab til vine, og deres vision for virksomheden.

Markante anerkendelser og arbejdet med enestående vine, er et bevis på at indgående fokus på forskning og udvilking af kvalitetsvine har båret frugt.

I øjeblikket ledes Arionas vingården, af brødrene Mauro og Luca Arione, der er familiens fjerde generation.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Arione, Moscato d”Asti”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter