Udsalg!

2020 Ch. Angludet Margaux

kr.399,00

SLÅ TIL I DENNE UGE OG GØR ET KUP:


TILBUD
6 fl. i trækasse
Kun: 2000,-

18 på lager

Varenummer (SKU): 5700000008772 Kategorier: , , ,
Loading...

Beskrivelse

2020 CH. ANGLUDET 
MARGAUX

Château Angludet (tidligere d’Angludet) ejes af Sichel familien, som også er delejer af Château Palmer i Margaux.

2020 Ch. Angludet er netop blevet frigivet – Og vi har selv smagt en prøve, og ja – det er endnu en helt fremragende vin fra familien Sichel.

Stor, koncentreret duft pakket med moden frugt. Rig, fyldig smag, moden tannin, ren med lang, luftig, frugtagtig eftersmag.
Elegant, koncentreret vin.

Blend:
Merlot : 42%
Cabernet Sauvignon : 46%
Petit Verdot : 12%

Ageing:
12 month of ageing
70% barrels (30% new french oak)
30% amphorae

Analysis: Alcool : 13,5 % pH : 3.8

Lidt om slottet:
Château Angludet (tidligere d’Angludet) ejes af Sichel familien som nu på 6. generation driver négociant-forretning i Bordeaux. Familien er også delejer af Château Palmer i Margaux. Château Angludet og de omkringliggende vinmarker ligger på Garonneflodens aflejringer i Cantenac i Margaux-appellationen, og slottets vine bliver ofte kategoriseret blandt de omliggende Grand Cru Classé for så vidt angår vinens altid høje og stabile kvalitet.

Vinen fra Château Angludet kan altid varmt anbefales. Det er simpelthen et af de bedste køb man hvert år kan gøre blandt vinene i Margaux.

Slottets historie går helt tilbage til år 1150, hvor det blev opført som en herregård. Slottets nyere historie begyndte i 1961, hvor Peter A. Sichel købte slottet og dermed startede sit vineventyr i Bordeaux. Peter A. Sichel genskabte slottets storhed. Markerne blev udvidet og kældrene renoveret, og siden 1961 er slottets vin steget stødt i anseelse for hvert år der er gået.

Efter Peter A. Sichels al for tidlige død i 1998 er det i dag hans fem sønner der har ansvaret for négociantfirmaets drift. De er alle opvokset på Château Angludet, hvor de alle fem har fået vinproduktion ind med modermælken. Men det er Benjamin Sichel, der har ansvaret for hele produktionen af vinen på Angludet, mens de øvrige fire brødre er ansvarlige for salget og markedsføringen af vinen.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2020 Ch. Angludet Margaux”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter