2015 Porto Reccua Vintage 2015

kr.500,00

Varenummer (SKU): 2121241 Kategori:
Loading...

Beskrivelse

PORTO RÉCCUA VINTAGE 2015 PORT (2015)

God til:
Dessert, ost – kraftig

TÆT OG VELSTRUKTURERET
Der er god dybde i den intense, rubinrøde farve. Næsen mødes af en intens duft af vilde bær og brombær. Tæt, fyldig og velstruktureret i munden med god balance mellem sødme og syre. Tanninerne, der har høj kvalitet, vil bevares ved lagring in flasken.

Server f.eks. vinen til søde desserter, stærk ost og mørk chokolade.

Serveringstemperatur: 10-12°C

Fremstilling
Druerne vokser i skiferholdig jord og høstes manuelt. Det milde middelhavsklima sikrer perfekt modning af druerne. Efter høsten afstilkes og presses druerne, hvorefter gæring finder sted. Gæringen stoppes ved at tilsætte brandy lavet på vin. Efter endt gæring lagrer vinen to til tre år på store træfade og efter tapning mindst et år på flaske.

Om producenten
Porto Réccua Vinhos SA er et forholdsvist ungt foretagende, der blev etableret i 2013. De arbejder dedikeret på at udvikle portvine og andre vine fra Douro og at udvikle den internationale markedsføring af vinene.

Réccua har et ønske om at skabe noget nyt i Douro: et nyt firma, der byder fremtiden velkommen og tænker fremad samtidig med at de kombinerer viden og arven fra det store antal vinavlere, de samarbejder med. Kun det bedste er godt nok til Réccua.

Réccua er eksperter i kunsten at skabe store vine ved at gøre brug af familietraditioner og den nyeste teknologi. De er passionerede omkring at skabe vin, tappe den på flasker og bringe vinene fra Portugals hjerte til vinelskere verden over.

Yderligere information

Vægt 1,5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “2015 Porto Reccua Vintage 2015”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Betaling

Kredit Kort: Visa, VISA-Dankort, MasterCard, Maestro, Dankort, Visa Electron, JCB.

Retur politik

Du har 14 dages fortrydelsesret hos os. Så længe varen er i samme stand som ved modtagelse.

Relaterede Produkter