Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Søde Sager

Sorter efter
Vis per side

Baru Mini Mallows

Barú Mini Mallows 220 gr.

Søde mini-marshmallows i pastelfarver. Lavet med naturlige smags- og farvestoffer og de er perfekte som sød topping til en kop varm kakao, som pynt til kager eller bare som hyggelig slik.
79 DKK

Dolfin Chokolade 9 stk

Gaveæske Hjerter med 9 kvadrater . Smart lille gaveæske med tegninger med forskellige hjerter på. 6 forskellige tegninger og varianter. Mørk: Ren 70% chokolade, nougatine og appelsin. Lys: Ren mælkechokolade, nougatine og kaffe. Vægt 45g
35 DKK

La Mere Poulard, Sable med Chokoladestykker

Sables med chokoladestykker kommer fra Mère Poulard på fra Mont-Saint Michel i Frankrig. Madame Mère Poulard startede for ca. 100 år siden et lille, eksklusivt gæstgiveri på øen Mont-Saint Michel på grænsen mellem Bretagne og Normandiet i Frankrig. Gæstgiveriet findes den dag i dag, og maden tilberedes stort set, som da Mère Poulard levede. Der lægges fortsat særligt vægt på at benytte råvarer fra lokalområdet, såsom æg og smør. Restauranten er særlig berømt for sine omeletter. De tynde småkager smelter på tungen, og overvælder med den fine smag af frisk smør. Vægt 125g.
29 DKK

La Mere Poulard, Sable med Saltkaramel

Sables med saltkaramel kommer fra Mère Poulard på fra Mont-Saint Michel i Frankrig. Madame Mère Poulard startede for ca. 100 år siden et lille, eksklusivt gæstgiveri på øen Mont-Saint Michel på grænsen mellem Bretagne og Normandiet i Frankrig. Gæstgiveriet findes den dag i dag, og maden tilberedes stort set, som da Mère Poulard levede. Der lægges fortsat særligt vægt på at benytte råvarer fra lokalområdet, såsom æg og smør. Restauranten er særlig berømt for sine omeletter. Kagerne knaser og smelter på tungen, og overvælder med den fine smag af frisk smør. Vægt 125g.
29 DKK