Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Olier & Eddiker

Sorter efter
Vis per side

A l' Olivier, Rødvinseddike fra Bordeaux

Rødvinseddike fra Bordeux kommer fra A L Olivier ved Nice i Frankrig. Ren i smagen brug den til salat eller til f.eks. til at glasere løg med. Passer sammen med alle former for olivenolier. Indhold: 250ml.
59 DKK

A l' Olivier, Hvidvinseddike med Provencekrydderie

Hvidvinseddike med Provencekrydderier fra A L Olivier ved Nice i Frankrig. Provenceeddiken består af hvidvinseddike og timian og rosmarin. De er de bedste repræsentanter for et typisk provencekrydderi. Brug: . Til madlavning: Til at deglasere lam eller som marinade til fisk. Til dressing: En sommerdressing sammen med olivenolie over en blandet salat. Passer sammen med en ren ekstra jomfruolivenolie, olivenolie med provencekrydderier eller med basilikum. Indhold: 250ml.
59 DKK

A l'Olivier, Estragon Eddike

Hvidvinseddike Estragon kommer fra A L Olivier ved Nice i Frankrig. Estragonen giver et særligt pift. Prøv den til bernaisesovsen. Indhold: 250ml.
59 DKK

Sherry Eddike PX Solera

Sherryeddike PGI udvalgt af A L Olivier ved Nice i Frankrig. Sherryeddiken kommer fra Jerez de Frontera i Spanien. Den er lavet ud fra en blanding af Oloroso sherry og rødvin. Eddiken har lagret på tønder efter solera metoden, hvor en yngre vin blandes med en ældre vin i rejsen gennem tønderne. Smag: Det er en ualmindelig lækker eddike. Dyb og mørk, mild og frugtagtig med et tvist af modne druer, abrikoser og røde bær. Brug: . Til madlavning: Over kalvelever, stegt svinekød, sammen med stegt and og appelsin, i en svampestuvning, over ananas eller appelsin. En dessert vinder ved at få et par dråber over, f.eks. en vaniljeis eller ferskner. Til dressing: Fantastisk i en olie/ eddike dressing eller over friske figner. Passer sammen med en ren ekstra jomfruolivenolie eller en sesamolie. Indhold: 250ml.
69 DKK