Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Niepoort Colheita 2004

NIEPOORT COLHEITA 2004 (2004)

Colheita er gammel fadlagret portvin, der er drikkeklar, når det kommer på markedet. Udviklet i minimum 7 år på fad inden aftapning.
370 DKK
300 DKK
Tilgængelighed: På lager

BLØD, FRISK OG SØDMEFYLDT

Intens rød i glasset med lysere kant. Duften byder på en bred vifte af nødder og moden mørk frugt. Smagen er intens med tørret frugt og nødder. Intensitet og friskhed følges ad i den fyldige rene eftersmag.

Server Niepoort Colheita til kraftfulde desserter med nødder, frugt eller let afkølet som aperitif.

Serveringstemperatur: 8-10°C

 

Fremstilling

Colheita Port er udvalgt portvin fra en enkelt unik årgang, udviklet i minimum 7 år på fad og drikkeklar, når det kommer på markedet. Denne type kan tåle at stå åben i længere tid uden at miste smag. Portvinen er sammensat af en bred vifte af druer, trådt og gæret i lagares. Lagringen er foregået på små (550 – 600 liter) egetræsfade frem til aftapningen i Niepoorts kælder.

Om Producenten

Hos Niepoort har familien stået for driften i fem generationer, og idag er det Eduard Dirk Niepoort, der har overtaget roret. Man har altid tilstræbt, at to generationer arbejder sammen i firmaet for at bevare ånden og stilen i vinen. Niepoort har i mange år været berømt for deres klassiske portvine, vine af høj kvalitet med stor koncentration og lang holdbarhed. Dirk Niepoort er en meget karismatisk vinmager, der har sine egne idéer og standpunkter, og hans vigtigste filosofi er, at vine skal have friskhed for at være interessante.

Niepoort portvin produceres på druer, der kommer fra gamle vinstokke i Pinhão-dalen og Pisca-dalen. Vinstokkene som Niepoort høster fra, er mere end 70 år gamle, og er plantet i den bedste og mest skifferholdige jordbund. Druerne håndplukkes i september og oktober, og trædes af både mænd og kvinder i lagares (lave granitkar). Gæringsprocessen bringes til ophør ved tilsætning af druespiritus, mens mosten stadig besidder store mængder naturlig sødme.

Kunder der har købt denne vare købte også

Niepoort lbv 1/2 fl.

NIEPOORT LBV 2014 - HALVFLASKE (2014) Late bottled vintage minder en del om Vintage Port, den er blot tappet en anelse senere og de ekstra år på fad gør den drikbar på et tidligere tidspunkt. Nyd denne kvalitetsportvin i gode venners lag.
100 DKK