Fremstillet af danske stikkelsbær. En marmelade, der giver minder fra bedstemors køkken. Marmeladen kan også spises som tilbehør til kødretter, pandekager og hvide oste.
Marmelade fremstillet af håndplukkede blommer fra nordjyske plantager. En nostalgisk mundfuld, hvad enten du spiser marmeladen traditionelt eller som tilbehør til desserter.
Fremstillet af fuldmodne appelsiner. For at opnå en stærk og lidt mere bitter og syrlig smag er den også tilsat citronsaft. Velegnet til ost og kager, som topping til desserter og naturligvis helt traditionelt.
Marmelade nænsomt tilberedt af solmodne danske bær. Nostalgien får næring her, hvad enten du spiser marmeladen traditionelt eller som tilbehør til desserter eller kødretter.
Velsmagende klassisk hybenmarmelade. Det var her, det hele startede. Alle hyben er dyrket på egne marker eller andre danske arealer. På nybagt brød er hybenmarmelade simpelt hen smagen af sol og sommer. I 2016 modtog denne marmelade hædersdiplom fra Det Danske Gastronomiske Akademi