Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Bitter

Sorter efter
Vis per side

Falster Bitter

FALSTER BITTER

Indhold - 50cl
Alkohol - 38%
Årgang - 2020
Type - Klassisk
Producent - Falster Destilleri

FALSTER Bitter Klassisk er en fuldendt jagt på de lækreste urter.

FALSTER Bitter Klassisk er lavet på 12 forskellige urter, rødder, frø, bark, skal og bær. Heriblandt strandmalurt fra Falster. Netop denne urt er med til at bidrage med nogle fine aromatiske toner i både duft og smag, samt en behagelig og afstemt bitterhed. Hertil et strejf af sødme.

En klassisk bitter fra Falster til morgenbordet på festlige dage.

Indeholder Lakrids.

Harmløst bundfald fra urter kan forekomme – omrystes evt. før brug.
199 DKK

Fuckermaister

Fuckermaister er en spansk urtebitter fra Amurrio området.
Denne likør er en sammensætning af 30 forskellige slags urter, der alle har ligget og trukket i alkoholden for at trække mest ud af dem.

Destillerias Manuel Acha S. A. blev grundlagt i 1831 og er i dag stadig familieejet i 5. generation.
Dette gør det til den ældste virksomhed i den baskiske region og til det 2. ældste familieejede destilleri i Europa.
Destilleriet har ligget samme sted i Amurrio, i Alva siden 1880 og der er i dag 15 personer ansat.
Der bliver fremstillet naturlige produkter, både med maceration og ved destillation på traditionelle kobber-alambic'er, som en essentiel metode. Man har brugt disse metoder i mange år og er blevet eksperter til at få den bedste smag frem.

Der fremstilles både europæiske produkter, som likører, gin og vodka, men faciliteterne bruges også til lagring af rom og andre produkter.
Acha producerer bl.a. Runik, La Morita og Fuckermaister - en tyskinspireret krydderlikør og er eksperter på at producere både konventionelle og økologiske produkter.
169 DKK

A.H. Riise Royal Danish Navy Westindian Bitter

A.H. Riise Royal Danish Navy Westindian Bitter

Indhold - 50cl
Alkohol - 32%
210 DKK

Aperol

APEROL APERITIVO Opskriften på Aperol er stadig en velbevaret hemmelighed og er blevet brugt siden 1919. Aperol er kendt for sin rige og nuancerede smag af bl.a. sød og bitter appelsin, urter og rabarber. Spiritus SMAGSNOTER Appelsin, urter, rabarber ALKOHOL OG INDHOLD 11 % / 70 cl LAND Italien PRODUCENT Aperol SERVERINGSTEMPERATUR 0-5°C
130 DKK

Riga Balsam

RIGA BLACK BALSAM

Indhold - 35cl
Alkohol - 45%
Land - Letland
Type - Bitter
135 DKK

Becherovska Carlsbad

Drue 1 Krydderier Land Tjekkiet Lagringstid 3M Produkttype Bitter Fremstillet på Krydderier Økologisk No Flaskestørrelse 0,70 Alkohol % 38,00
199 DKK

Sevablødda

Denne mundrette bornholmerdram, Sevablødda, var oprindeligt en lille forfriskning, der blev skænket til de hårdtarbejdende og tørstige havnefolk i Nexø når bådene skulle hales op på bedding. Opskriften, som er mere end 100 år gammel, er naturligvis hemmelig, men der medfølger dog anvisninger til, hvordan den skal drikkes: “Dænj ska drikkes te enj kanj saj Sevablødda ræjtit. Når en inte kanj saj’ed mera, ska enj la varra.” Farve: Dyb gylden. Duft: Varm, krydret duft af kanel, kirsebær og nellike. Smagsnoter: Stor og fyldig smag med en fin bittersødme og en lang eftersmag. Serveringsforslag: Bør nydes rent, fx som avec efter et godt måltid eller mens du slæber fiskerbåde på bedding! Det gamle dampbrænderi i Hasle, som blev opført i 1855, havde ry for at producere brændevin af ypperste kvalitet. Det blev dog nedlagt kort efter første verdenskrig, og Bornholm var (officielt) destillationsløs de næstehalvfjerds år, hvor Bornholmer Akvavit blev fremstillet alle andre steder end Bornholm. Men i 1994 genoptog Den Bornholmske Spritfabrik endelig den ædle tradition for bornholmsk brændevin! Produktionen er karakteriseret af håndværksmæssig omhu og gode råvarer.
169 DKK

Regans' Orange no. 6 Bitter

REGANS' ORANGE NO. 6 BITTER

Type - Bitter
Producent -Sazerac Compagny
Land - U.S.A
Region - New Orleans,Louisiana
Indhold - 0,15cl
Alkohol - 45%
Dyrkning - Traditionel
110 DKK

Molbo Bitter

Molbo Bitter - en gl. dansk drik fra Ebeltoft En rigtig Molbohistorie! I 2001 købte nordmanden Per-Morten Hanssen et 300 år gammelt bindingsværkshus i Ebeltoft, for at tilbringe noget af sin nært forestående pensions-tilværelse i denne dejlige sommerby. Under restaureringsarbejdet kom der meget spændende frem, bl.a. mange gamle brændevinsopskrifter. Det viste sig, at skomageren havde holdt til i huset, og vi ved jo, bl.a. fra Holberg’s Jeppe på Bjerget, at skomagerne den gang, drev udstrakt udskænkningsvirksomhed (Jacob Skomager). Nordmanden begyndte at prøve sig frem med disse opskrifter. Etter lang tids bearbejdning og en masse prøvning, kom Molbo Bitteren på markedet i 2004, og fik en utrolig god modtagelse. Denne gyldenbrune bitter med den særegne smag af urter og krydder samt en ren, mild sødme som balancerer friskhed fra citrus, er et oplagt valg når noget ekstra skal købes. Det være til en speciel gave, en hyggeaften i hjemmet, eller for at tage med på jagten eller andre frilufts- og naturoplevelser. Tilmed er Molbo Bitter en fantastisk medicin både for den fysiske og mentale velvære og en selvfølge for enhver livsnyder. Flasken som bruges er en model fra 1700-tallet, en tids rigtig design-flaske som fremhæver produktets særegenhed. Huset i Nørrebakke 10 er nu totalfredet. Dette var det første hus i Ebeltoft man kom til, når man ankom til byen nordfra. Det var nordfra beboerne fra Mols, de berømte og berygtede molboer kom. Navnet på brændevinen gav derfor sig selv: ”Molbo”!
149 DKK

1-Enkelt 2 cl

1-ENKELT BITTER 2 CL Den kastanjerøde 1-Enkelt Bitter bærer tydeligt præg af at indeholde anis og lakrids, da den enestående duft og smag er domineret af netop disse to ingredienser. SMAGSNOTER Citrus, lakrids, anis ALKOHOL OG INDHOLD 35 % / 2 cl
DKK

Arnbitter 2 cl

ARNBITTER ALKOHOL OG INDHOLD 50 % / 2 cl
DKK

Boonekamp 70 cl

BOONEKAMP - GEORG FRANCKS ORGINALE Klassisk Boonekamp med et godt bid og den karakteristiske bitre afslutning. ALKOHOL OG INDHOLD 35 % / 70 cl
129 DKK

Campari

CAMPARI Oprindeligt blev Campari brugt som velkomstdrink, men i dag nydes Campari både før, under og efter måltidet. Campari produceres stadig efter den originale, hemmelige opskrift. SMAGSNOTER Blomster, appelsin, urter ALKOHOL OG INDHOLD 25 % / 70 cl
170 DKK

Mooseshot 5 cl

MOOSESHOT ALKOHOL OG INDHOLD 37.5 % / 5 cl LAND Sverige Har en gyldenbrun farve og passer perfekt sammen med en kold øl. Da den er tilpas sød, kan den også bruges som likør ved siden af kaffen. Flasken er vældig speciel og forestiller en patron, som jo hører med til jagten. Vil også gå sig som en perfekt gaveartikel. Fremstilling Mooseshot er en bitter med aroma af urter. Har en fin konsistens og akkurat passende bitterhed.
25 DKK